Köszönöm! Van egy plusz gomb, de nincs program...
Szükségem van NFC kártyára, megtaníthatom, hogy készítsen biztonsági másolatot, amíg a kulcsprogram elkészül.
Köszönöm! Van egy plusz gomb, de nincs program...
Szükségem van NFC kártyára, megtaníthatom, hogy készítsen biztonsági másolatot, amíg a kulcsprogram elkészül.
Budapest ja, daran habe ich gedacht ... Danke
Ich weiß nicht, was ein realistischer Preis ist...
Ich brauche es, weil ich eine Live-Taste habe. NFC 39,95€/db
Das kann ich freesker rel unterrichten (im Prinzip)
Kein Unterricht in Ungarn verfügbar.
Nem tudom mi a reális ár...
Kellet mert egy élő kulcsom van . 39,95€/db
Ezt tudom tanítani freesker rel (elvileg)
Magyarországon nincs tanítás lehetőség.
Reggel rendeltem 2 NFC kártyát és már postázza...(106 € postázva) https://fiskotech.net/
Ha komolyan gondolja lehet róla szó mert ritkán használjuk az autót. 23.07 Világos kék Extrem kivitel , 2.1softver , 22" . A feleségemnek vettem de nem vezeti mert nagy ...Hyundai Kona EV nem akar kiszállni belőle . Használtan vettem , nincs probléma . Most vettem új 20" felnit + téli gumi , kulcsot , akkumulátor figyelő ,+ 1 év FOA tagság . Nekem jól működik néha a szokásos ADAS ,
. 1 szepséghiba a tetőablakon 2 repedés a szelén . Most fekete fólia van rajta , nem látszik . 18000km Nem minden áron akarom eladni de nem jó hogy keveset megyünk vele . Magyarországon nem jön szembe Ocean
az írás közben is gondolkozom hogy biztos el adjam ....
Én egy Smart ED vel megyek itt a városban .
Én is 20 colos felnit raktam rá , gumi méret 255/55 R20 . Ez a megfelelő méret az r22 gyári felni- gumi helyett .
Üdvozlettel laci
Jelenleg még mindig vannak kulcsaim és kártyáim. Itt talál egy megrendelőlapot, amelyet elküldhet nekem.
Ich habe aktuell noch Schlüssel und Karten. Du findest hier ein Bestellformular, welches du mir senden kannst.
FOA Schlüssel/NFC Set - Kauf
The form FOA Schlüssel/NFC Set - Kauf is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.
Szia
Szeretnék rendelni 1kulcsot és 2 NFC kártyát . Nem tudom, hogy pontosan hol tehetem meg ... Magyarország ( Budapest ) itt nincs nagyon Fisker Ocean és egy kicsit probléma az alkatrész ..
Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot;